خبر :  کسب عنوان قهرمانی تیم دانشجویان دختر دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

تیم دانشجویان دختر دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان موفق شد در مسابقات تیراندازی دانشجویان دختر دانشگاه‌های منطقه ۲ کشور، عنوان قهرمانی را کسب کند.

معاون دانشجویی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: این مسابقات طی روزهای بیست و سوم و بیست و چهارم آذر ماه، در مجموعه ورزشی آفتاب دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار ‌شد.

دکتر ابوطالب هزارجریبی خاطرنشان کرد: در این مسابقات، چهار تیم از دانشگاه‌های صنعتی نوشیروانی بابل، مازندران، گلستان و علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در دو بخش تیراندازی با تفنگ و تپانچه با یکدیگر به رقابت پرداختند.

وی اعلام کرد: تیم دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به عنوان قهرمان این دوره از مسابقات به المپیاد ورزشی دانشجویان که تابستان سال ۱۳۹۹ در دانشگاه گیلان برگزار خواهد شد، راه یافت.

شایان ذکر است: خط الکترونیکی سالن تیراندازی مجموعه ورزشی آفتاب دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به عنوان تنها خط الکترونیکی سالن تیراندازی در استان گلستان و دانشگاه‌های شمال کشور است.

کارشناس تربیت بدنی

13 بهمن 1398 - 08:49