دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان 01731844501 sport@gau.ac.ir

خبر : آیین افتتاحییه سالن آمادگی جسمانی دانشجویان دختر در خوابگاه حضرت زینب (س) دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

آیین افتتاحییه سالن آمادگی جسمانی دانشجویان دختر در خوابگاه حضرت زینب (س) دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد

🔹آیین افتتاحییه سالن آمادگی جسمانی دانشجویان دختر دانشگاه، با حضور رئیس  و جمعی از اعضای هیأت رئیسه دانشگاه در خوابگاه حضرت زینب (س) دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

🔸رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در این آیین ضمن تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته در معاونت دانشجویی و به‌ویژه حوزه تربیت‌بدنی دانشگاه در خصوص تجهیز اماکن ورزشی در دانشگاه، بر تلاش بیشتر مسئولان تربیت بدنی دانشگاه در زمینه جذب بودجه‌های بیشتر در راستای تجهیز بهتر اماکن ورزشی و توسعه زیرساخت‌ها در دانشگاه تأکید کرد.

🔹دکتر شتایی با اشاره به لزوم راه‌اندازی تیم‌های ورزشی در رشته‌های مختلف توسط دانشجویان، به توجه دانشجویان به پرداختن بیشتر به برنامه‌های فرهنگی، مذهبی، ورزشی و ...  در کنار تحصیل تأکید کرد.

🔸در پایان دانشجویان به ارائه درخواست‌ها، نیازها و پیشنهادات خود پیرامون مسائل آموزشی، ورزشی، رفاهی و ... پرداختند.

همچنین رئیس دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه در حاشیه این افتتاح از بلوک ۲ خوابگاه حضرت زینب (س) که مورد به‌سازی و بازسازی قرار گرفته است و فضاهای کارآفرینی اختصاص شده به دانشجویان در محیط خوابگاه بازدید کردند.

گفتنی است سالن آمادگی جسمانی دانشجویان دختر دانشگاه بر اساس تفاهم‌نامه مشترک دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و صندوق رفاه دانشجویان با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد و ۳۳۰ میلیون ریال تجهیز شده است و در این راستا تعداد ۱۶ وسیله و تجهیزات ورزشی بدنسازی خریداری و مستقر شده است.

فرستنده خبر :
مرضیه رضایی -کارشناس تربیت بدنی خواهران

تاریخ آخرین بروزرسانی :
20 اسفند 1402 - 11:29

تعداد بازدید :

ارتباط با ما

آدرس

گرگان – میدان بسیج - بلوار هزار پیچ - پردیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان - مجموعه ورزشی و استخر آفتاب

شماره تماس

پست الکترونیک