خبر : اصلاحیه برنامه هفتگی استخر ویژه دانشجویان

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

معاونت دانشجویی -  اداره تربیت بدنی دانشگاه

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان محترم(پسران و دختران) می رساند برنامه هفتگی استفاده از استخر دانشگاه از تاریخ 21/08/1401 تا اطلاع ثانوی بشرح جدول ذیل و براساس شرایط و ضوابط مندرج در این اطلاعیه قابل استفاده می باشد.

1. هزینه بلیط استخر برای دانشجویان گرامی نفری -/10000 تومان می باشد که از طریق سامانه پهلوان قابل رزرو و پرداخت می باشد.  لذا از ابتدای آذر ماه 1401 از پذیرش دانشجویانی که رزرو نداشته باشند، معذوریم.
  2. سانس های استخر در صورت به حد نصاب رسیدن(حداقل 15 نفر) تشکیل می گردد. در غیر اینصورت، سانس مربوطه کنسل می گردد.
  3. لازم بذکر است تعداد ظرفیت هر سانس استخر با توجه به شرایط موجود کرونایی محدود و حداکثر به تعداد 50 نفر می باشد و از پذیرش نفرات بیشتر معذوریم.
  4. همراه داشتن کارت دانشجویی الزامی است.
  5. آوردن همراه(مهمان) تحت هر عنوان، ممنوع می باشد.
  6. رعایت قوانین و مقررات استخر که در محوطه استخر نصب شده است برای همگان الزامی است و در صورت عدم رعایت آن و آسیب دیدگی، مسئولیت آن بعهده فرد خاطی          می باشد(دویدن، شوخی کردن، هل دادن، پشتک زدن، ریختن زباله، فیلمبرداری یا عکسبرداری و ...  در استخر ممنوع است).

ساعت

ایام هفته