خبر :  همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی؛ پروژه استخر دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان افتتاح می‌شود

پروژه استخر دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر با حضور دکتر غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر حق‌شناس، استاندار گلستان و دیگر مسئولان و مدیران کشوری و استانی مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

گفتنی است: ساخت این پروژه با زیربنای ۲۳۲۲ مترمربع و اعتباری بالغ بر ۸۸۶۳۰میلیون ریال از بهمن ماه سال ۱۳۹۵ آغاز و بهمن ماه امسال همزمان با دهه مبارک فجر افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

شایان ذکر است: این استخر با ابعاد ۱۶*۲۵ متر مربع و شش خط شنا بزرگترین استخر استاندارد مسابقات در سطح استان می‌باشد.

لازم به ذکر است: از دیگر ویژگی‌های این استخر می‌توان به استفاده از نور طبیعی در طول روز،  پیش بینی سکوی تماشاچیان، طراحی سیستم جمع‌آوری آب باران، دارا بودن فضاهای سونای خشک، سونای بخار، تونل مه، جکوزی، سالن ماساژ، استخر درمانی، بوفه و همچنین مجهز بودن به سیستم گرمایش از کف و هوارسان و تصفیه از طریق دستگاه‌های اوزون ژنراتور و کلر‌زن و دوزینگ پمپ های ایتاترون اشاره کرد‌.

کارشناس تربیت بدنی

15 آذر 1400 - 09:36