خبر :  کسب مقام توسط دانشجویان دختر دانشگاه در مسابقات شنای دانشجویان دختر منطقه ۲ کشور

مسابقات شنا ویژه دانشجویان دختر منطقه ۲ کشور از تاریخ ۷ لغایت ۸ دی ماه در دانشگاه فناوری های نوین آمل برگزار شد که در این مسابقات دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان موفق به کسب عناوین مختلفی شدند.

در این مسابقات که با حضور چهار تیم و ۱۵ ورزشکار برگزار شد خانم سارا فرصیاد موفق به کسب مقام دوم شنای ۵۰ و ۱۰۰ متر آزاد و مقام سوم ۲۰۰ متر آزاد و خانم فائزه غلامپور موفق به کسب مقام دوم ۵۰*۴ متر انفرادی و مقام دوم ۱۰۰ متر قورباغه شدند.

شایان ذکر است: نفرات اول و دوم مسابقات انفرادی و تیمی سهمیه شرکت در المپیاد قهرمانی دانشگاه‌های کشور که در تابستان ۹۹ به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار می شود را کسب نمودند.

کارشناس تربیت بدنی

13 بهمن 1398 - 08:27